Helt ny og meget flott familiebolig med god standard, hage, og dobbel garasje. Utleiedel.

Gisles vei 1 B, 1185 Oslo

Status

Prisantydning

Eieform

Totalpris inkl. omkostninger

BRA

Gisles vei 1B, 1185 Oslo

Gisles vei 1 B er en helt ny og flott familiebolig, med utleiedel, som ligger på enden av en boligrekke med 3 hus. Boligen har gjennomgående god standard, nybolig-garanti, og en tidløs arkitektur. Boligen er delt opp i flere plan og etasjer, som gir gode bruksmuligheter i form av soner og tilpasninger til de forskjellige behovene man har gjennom livet.

Fra hovedetasjen med stue, spisestue og kjøkken, har man direkte adkomst til hagen. Trappen ned til hagen gir et arkitektonisk løft i fasaden og er likeledes ment som en hyggelig sitteplass for store og små med utsyn ut over hagen.

 

Boligen inneholder hall, godt med lagringsplass, allrom i underetasjen, tv- stue/utleiedel, stue, spisestue og kjøkken, og 4 soverom, samt 3 bad. Dobbel garasje.

Området er det et bredt utvalg av fritidsaktiviteter året rundt. I nærheten ligger bla. Lambertseter idrettspark med fotballbaner, friidrettsanlegg og idrettslekeplass. Ved Lambertseter skole er det svømmehall. Nordstrand idrettsforening på Niffen er godt kjent for sitt gode utvalg av aktiviteter og et godt miljø med bla. håndball, fotball og all-idrett. Bækkelagets sportsklubb (BSK) ligger også i området har anlegget på Sportsplassen og Ekeberghallen. Det er også flere treningsstudioer i nærområdet.

 

I nærområdet er det flere fantastiske tur og rekreasjonsmuligheter rundt Ekeberg/Brannfjell og i Østmarka. Ekebergsletta kan tilby lysløype, minigolfbane og ridesenter for å nevne noen av fasilitetene. En liten sykkeltur til Oslofjorden med kjente strender som Hvervenbukta, Nordstrand bad, Katten og Sistranda på Ulvøya.

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med både T-bane og buss. Nærhet til Karlsrud t – banestasjon. Herfra går linje 1 og 4. Fra Raschs vei går også buss 74.