Nordstrand – Ny tomannsbolig med solrik takterrasse, god standard og peis.

Garasje for 2 biler.

Status

Prisantydning

Eieform

Totalpris inkl. omkostninger

BRA

Kaptein Oppegaards Vei 8C, Nordstrand

Helt ny vertikaldelt tomannsbolig med en herlig takterrasse. Nydelig solforhold og utsikt fra takterrassen. Boligen har gjennomgående god planløsning, materialvalg og standard. Garasjen rommer to biler etter hverandre, og har i tillegg ett teknisk rom.

Første etasje består av entré med plass for garderobe, et vaskerom med toalett, spisestue i åpen løsning med kjøkkenet og en stue med utgang til hagen. I andre etasje er det to bad og tre soverom, hvorav master soverom med suiteløsning til eget bad. Soveromsgangen har utgang til et trappeløp som fører opp til takterrassen.

Boligen ligger godt tilbaketrukket fra veien, skjermet og privat og grenser samtidig mot idyllisk natur. Meget attraktivt og barnevennlig villaområde på Nordstrand i Oslo. Området har nærhet til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud med t-bane, buss og trikk.

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og veletablert boligområde på Nordstrand i Oslo. Beliggenheten er særs barnevennlig, ca. 400 m fra Nordstrand Arena og ca. 500 m fra de nærmeste barnehagene. Det er ca. 4 min gange til bussholdeplassen og ca. 10 min gange til T-banestasjonen. Dessuten er det ca. 5 min gange til Kiwi Nordstrand.

Nordstrand Arena har flere tennisanlegg, svømmehall, ridesenter og treningssenter. Nye Nordstrandhallen sto ferdig i 2018 og rommer håndball- og fotballbaner. Ellers er det kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiw Nordstrand som ligger ca. 5 min gange fra boligen. Alternativt er det kort vei til Rema 1000 Sæterkrysset og ca. 8 min kjøring til den velassorterte gourmetbutikken Jacob’s på Holtet.

Fra eiendommen er det ca. 8-9 min gange til Munkerud skole og ca. 5 min sykling til Nordseter ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Holtet, Kongshavn og Lambertseter vgs. Det er et godt utvalg av private og kommunale barnehager i området. Både Munkelia og Obersten barnehage.