Nordstrand – Ny enebolig over 3 plan med takterrasse, god standard og egen inngang til u. etasjen.

Garasje for 2 biler.

Status

Prisantydning

Eieform

Totalpris inkl. omkostninger

BRA

Kaptein Oppegaards Vei 8D - Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og veletablert boligområde på Nordstrand i Oslo. Beliggenheten er særs barnevennlig, ca. 400 m fra Nordstrand Arena og ca. 500 m fra de nærmeste barnehagene. Det er ca. 4 min gange til bussholdeplassen og ca. 10 min gange til T-banestasjonen. Dessuten er det ca. 5 min gange til Kiwi Nordstrand.

Nordstrand Arena har flere tennisanlegg, svømmehall, ridesenter og treningssenter. Nye Nordstrandhallen sto ferdig i 2018 og rommer håndball- og fotballbaner. Ellers er det kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiw Nordstrand som ligger ca. 5 min gange fra boligen. Alternativt er det kort vei til Rema 1000 Sæterkrysset og ca. 8 min kjøring til den velassorterte gourmetbutikken Jacob’s på Holtet.

Fra eiendommen er det ca. 8-9 min gange til Munkerud skole og ca. 5 min sykling til Nordseter ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Holtet, Kongshavn og Lambertseter vgs. Det er et godt utvalg av private og kommunale barnehager i området. Både Munkelia og Obersten barnehage ligger nærmest, begge ca. 500 m fra boligen.